top of page

AJÁNLÁS

TOP MÁRKAMENEDZSERNEK

A Signature 40 listára ügynökségi és ügyféloldalról érkező ajánlásokat egyaránt elfogadunk.

 

Ajánlani lehet bármilyen, magyarországi székhellyel vagy fióktelephellyel rendelkező gazdasági társaság kommunikációs,  marketing vagy kereskedelmi marketing osztályán dolgozó szakembert. Fontos kritérium, hogy az adott gazdasági társaság többségi tevékenységének hazai célpiacra kell irányulnia, azaz kizárólag Magyarországon kívülre teljesítő szolgáltatóközpontok az idei évi kiírásba nem számítanak bele.

Milyen ajánlásokat várunk?

A fogalmak tisztázása érdekében pontosítjuk a meghatározásokat, milyen területről is várjuk az ajánlásokat?

Brand Management

Ezalatt értjük azon márkamenedzsereket, akik szektortól függetlenül egy vállalat termékeit, szolgáltatásait menedzselik, vagyis a legalkalmasabb marketingeszközök segítségével elősegítik ezen termékek vagy szolgáltatások sikeresebb értékesítését.

PR Management

Ezalatt értjük azon kommunikációs szakembereket, akik szektortól függetlenül egy vállalat vagy annak termékeinek, szolgáltatásainak megítélését, jó hírnevének, arculatának kialakítását végzik.

Trade Marketing Management

Fentiekhez képest értjük a terület alatt azon trade marketing managereket, akik szektortól függetlenül munkájuk során nem közvetlenül kizárólag a fogyasztóra, hanem a kereskedőre is fókuszálva segítik elő a termékek vagy szolgáltatások értékesítését.

 

Ezen belül is teszik ezt általában kiemelt vevőkkel (pl. nagykereskedőkkel) való összehangolt stratégiai együttműködés során, melynek célja a fogyasztói igények minél jobb kielégítése, a fogyasztói elégedettség, végső soron a márkahűség fokozása.

Junior vs Senior

A Signature 40 listára ajánlani nem csak senior kollégákat lehet. A listára kerülést alapvető szakmai kritériumok mentén döntjük el, melyek egyedi pontozásra kerülnek és a Szakmai Kuratórium minden évben felülvizsgálja nem csak a pontozást, de a meghatározott kritériumokat is. 

Így alapvetően junior szakember is érhet el olyan teljesítményt, amely listára érdemessé teszi, bár tény, hogy néhány kritérium esetében alapvetően számít az időtényező. 

Több kollégát ajánlanál és nem szeretnél egyenként űrlapot kitölteni? Keress minket és megoldjuk ennek egyszerűbb módját!

Sziasztok, őt szeretném a listára ajánlani:

bottom of page