top of page

AJÁNLOTTAK

TOP MÁRKAMENEDZSERNEK

signature40-logo-20220705-pakk-07.png

Signature leszek!

Gratulálunk! Ha itt vagy az már azt jelenti, hogy valaki gondolt rád és megítélése szerint te is egyike vagy hazánk TOP MÁRKAMENEDZSEREINEK!

 

Mit kell tenned, hogy te is egyike legyél annak a 40 brand vagy trade marketing területen értékelt menedzsernek, akit díjazhatunk 09.15-én a Marketing Summit keretein belül és akiről a Marketing & Media októberi számában olvashat majd a szakma?

  1. Először is töltsd ki az alábbi kérdőívet!

  2. Olvasd át miről szól ez az egész!

  3. Ha ezek után is kérdésed van, jelezd nekünk!

Kritériumok

A Szakmai Kuratórium munkája alapján  megfogalmaztunk 5 területet, amelynek értékelése mentén alakul ki a végleges Toplista.

Az alábbi kérdésekre nem vagy kötelező válaszolni, azonban a pontozás és a sorrend ezen válaszok alapján alakul ki. Természetesen szenzitív vagy üzleti titkot képező adatot nem kell a folyamat során megadnod.

Képviselt márka

A Kuratóriumok tagjai pontozzák az általad képviselt márkát szubjektív megítélésük mentén. Ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjanak hozni segíts nekik megérteni, milyen súlyt képvisel az adott márka a vállalat árbevételi céljaiban százalékos és sávos mértékben?

Karrierdinamika

A következő pont rólad szól! Kérlek, add meg nekünk mennyi idő alatt érted el a szervezeten belül vagy kívül a most betöltött pozíciódat. Itt azt szeretnénk felmérni, hogy mennyire gyorsan tudtál előrelépni a ranglétrán.

Fontos!  Itt azon évek számát add meg, amennyi időn belül elérted a jelenlegi beosztási szinted attól függetlenül, hogy ez a mostani szervezetben volt-e vagy sem. Tehát ha péládul egy hónapja márkamenedzserként kezdtél az aktuális szervezetnél, de korábban juniorként 5 évig máshol dolgoztál, akkor az 5-ös számot add meg.

Márkahűség

Kérjük add meg, hány éve dolgozol a jelenlegi szervezetnél, illetve azt, hogy mennyi ideig dolgoztál legtovább egy adott szervezeten belül!

Itt a Kuratórium arra lesz kíváncsi, mennyire tudtad egy szervezeten belül elérni a céljaidat és érvényesíteni a szándékaidat!

Kreatív innováció

Adj meg maximum 3 olyan kampányt 2019. január 1. után, ami a te munkádhoz/koordinációdhoz köthető és hazai vagy nemzetközi reklámversenyen szakmai elismerésben részesült. Minden esetben az egy adott kampányhoz megítélt, általad legértékesebb szakmai díjat keressük.

Itt lehetőség van arra, hogy egy kampányhoz 3 díjat is megadj, de szintén érdekes lesz a Kuratórium számára, ha 3 kampányt és 3 kurrens díjat is meg tudsz jelölni.

Ezen felül az EGYÉB mezőben megadhatsz és részletezhetsz nem listázott díjat valamint olyan innovációt is, melyet a szervezeten belül értél. Kérlek, ezekben az esetekben röviden adj hátteret is nekünk az elért sikerről!

KPI

Az utolsó pontban arról kell meggyőznöd a Kuratórium tagjait, hogy munkád szubjektív szempontok mellett objektív alapon is sikeres.

Ennek érdekében adj tájékoztatást arról:

  1. A képviselt márka menedzselése során kerül-e rendszeresen megállapításra előzetesen KPI, mely alapján a munka sikeressége értékelhető?

  2. Milyen jellegű ez a KPI? (Például értékesítési vagy piaci részesedésen alapul, vagy márkaismertségre koncentráltok?)

  3. A legutolsó üzleti évben ezeket a célokat milyen módon tudtátok teljesíteni?  

1/6 Adatpontosítás

arrow&v
bottom of page